Se curata legumele si se taie. Se prajesc putin toate legumele, de preferat in ulei de masilne. Se adauga si orezul si se amesteca cu legumele. Se a
Se curata legumele si se taie. Se prajesc putin toate legumele, de preferat in ulei de masilne. Se adauga si orezul si se amesteca cu legumele.
Se acopera cu apa, se adauga delikat ptr. gust si se lasa sa fiarba la foc mic. Din cind in cind se amesteca si daca trebuie se adauga apa pina fierb orezul si legumele. Mincarea trebuie sa fie legata.
Se adauga rosiile din conserva sau bulionul, mirodeniile, feliute subtiri de usturoi.
Se serveste ca garnitura ptr. friptura sau ca mancare de post

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii