Orezul spaniol cu legume este o mancare delicioasa si sanatoasa si se poate servi ca atare sau ca si carnitura la carne. Se caleste ceapa in ulei. Se adauga morcovul.
Orezul spaniol cu legume este o mancare delicioasa si sanatoasa si se poate servi ca atare sau ca si carnitura la carne.
Se caleste ceapa in ulei. Se adauga morcovul ,usturoiul si ardeiul verde.
Se adauga pasta de tomate si apoi orezul.
Se amesteca,se toarna apa,sarea ,piperul si sofranul.
Se da la foc mare,se lasa sa dea un clocot,apoi se face focul mic si se tine acoperit 20 de minute.
Se ia de pe foc si se lasa deoparte 10 minute inainte de a servi.
Orezul spaniol cu legume se poate servi ca si garnitura la carne.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii