Pilaf cu ciuperci si cascaval

Pentru pilaf cu ciuperci si cascaval ciupercile proaspete se spala si se taie lame. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • supa de oase - 750 ml sau 750 ml apa si 1 1/2 cub MAGGI de ciuperci
  • ciuperci proaspete/conserva - 250 g/150 g
  • orez - 300 g
  • cascaval - 75 g
  • unt - 75 g
  • ceapa - 100 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru pilaf cu ciuperci si cascaval ciupercile proaspete se spala si se taie lame. (Ciupercile conservate se spala sub jet de apa rece si se taie lame). Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se separa. Ceapa se inabusa in 75 g unt, se adauga ciupercile si se continua inabusirea. Se adauga orez, 750 ml supa de oase, sare si se fierb cca 5-10 minute. Se introduc la cuptor intr-un vas acoperit cca 10-12 minute.

Pilaful cu ciuperci si cascaval se serveste cald, cu unt topit deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
2
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
3
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
4
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide