Se spala si se curata puiul, se spala si maruntaiele, se pun cu putina sare sa stea cateva minute, dupa care se auresc in unt. Separat se alege orezu
Se spala si se curata puiul, se spala si maruntaiele, se pun cu putina sare sa stea cateva minute, dupa care se auresc in unt.
Separat se alege orezul si se spala in mai multe ape, se caleste cu o ceasca de ulei si se fierbe 10 minute cu o ceasca de apa calda. Cand orezul a inflorit putin, se umple cratita cu apa calda, se adauga sarea necesara puiului, cateva boabe de piper si se fierbe pilaful la foc mic o jumatate de ora. Cand orezul este bine fiert, se pune deasupra mancarii patrunjel verde tocat marunt si se ia cratita de pe foc.
Se serveste cald.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii