Se spala si se curata puiul, se spala si maruntaiele, se pun cu putina sare sa stea cateva minute, dupa care se auresc in unt. Separat se alege orezu
Se spala si se curata puiul, se spala si maruntaiele, se pun cu putina sare sa stea cateva minute, dupa care se auresc in unt.
Separat se alege orezul si se spala in mai multe ape, se caleste cu o ceasca de ulei si se fierbe 10 minute cu o ceasca de apa calda. Cand orezul a inflorit putin, se umple cratita cu apa calda, se adauga sarea necesara puiului, cateva boabe de piper si se fierbe pilaful la foc mic o jumatate de ora. Cand orezul este bine fiert, se pune deasupra mancarii patrunjel verde tocat marunt si se ia cratita de pe foc.
Se serveste cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii