Orezul se spala si se lasa in apa sarata si calduta pentru 3-4 ore, apoi se scurge apa. Se umple un vas pana la jumatate cu apa si se aduce la fierbe
Orezul se spala si se lasa in apa sarata si calduta pentru 3-4 ore, apoi se scurge apa.
Se umple un vas pana la jumatate cu apa si se aduce la fierbere. Se adauga orezul si o lingura de sare si se fierbe pana orezul e putin moale. Se pune orezul intr-o strecuratoare si se clateste cu apa calduta.
Intr-un vas se pun 4 linguri de ulei si se adauga orezul. Deasupra se pun alte 4 linguri de ulei. Se acopera vasul si se pune la foc mic pentru 30 de min. Daca timpul de gatit este marit, pe fundul vasului se formeaza un strat delicios de orez crocant numit ta-dig.
Se serveste ca garnitura.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii