Se taie prazul curatat in bucati lungi de 6-7 cm si se oparesc in apa clocotita. Se scoate mijlocul firelor de praz. Orezul se caleste in untdelemn in
Se taie prazul curatat in bucati lungi de 6-7 cm si se oparesc in apa clocotita. Se scoate mijlocul firelor de praz. Orezul se caleste in untdelemn incins impreuna cu miezul tocat de la praz. Se inabusa cu sare si verdeata tocata pina se moaie, apoi se umplu bucatelele de praz cu acest orez. Se prepara un rintas din ceapa prajita in untdelemn si faina, se stinge cu putina apa clocotita in care s-a dizolvat bulionul. Se fierb bucatelele de praz umplute in acest sos, la foc mic, scuturind din cind in cind cratita; se adauga zahar si lamiie. Se da la cuptor sa se rumeneasca.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii