Se incalzeste uleiul de masline si se soteaza pieptul de pui. Se presara foarte putin piper si putina sare. Se asaza deoparte. Se prajeste ceapa si ca
Se incalzeste uleiul de masline si se soteaza pieptul de pui. Se presara foarte putin piper si putina sare. Se asaza deoparte. Se prajeste ceapa si carnea tocata impreuna pina cind devin maronii, apoi se adauga usturoiul si se mai prajieste un minut sau doua. Se pun apoi condimentele: scortisoara, allspice, piperul si sarea. Se soteaza inca doua minute si se amesteca. Se adauga orezul care a fost in prealabil spalat si scurs de apa si se amesteca pina se incorporeaza complet cu mirodeniile, semintele de pin (sau migdalele, eventula porumbul), carnea si ceapa. Se asaza pieptul sotat deasupra orezului si se toarna apa. Se acopera totul cu o folie de alumimiu si se da la cuptor la 375 grade pentru 20 de minute. La sfirsit, se adauga patrunjelul tocat pe deasupra.
Se serveste fierbinte cu patrunjel tocat pe deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii