Atunci cand preparati risotto adaugati cele 3 pahare de vin rosu. Prajiti baconul in putin ulei de masline, pana ce se rumeneste usor. Adaugati cicoa
Atunci cand preparati risotto adaugati cele 3 pahare de vin rosu. Prajiti baconul in putin ulei de masline, pana ce se rumeneste usor. Adaugati cicoarea tocata marunt si rozmarinul in oala, impreuna cu bucata mica de unt si gatiti-le la foc mic, cu capacul pus, pana cand se inmoaie. Puneti totul peste risotto si tineti pe foc inca 15 minute.
Se orneaza cu crengute de rozmarin si cu feliute subtiri de bacon prajit. Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Placinta cu dovleac
Papanasi fierti

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii