Aceasta reteta de risotto, cu leurda si mazare verde este o delicioasa reteta culinara de orez cu legume, o reteta de primavara usor de facut, ce va aduce prospetime papilelor gustative.
Intr-o oala cu fundul gros topeste untul si soteaza ceapa verde. Adauga orezul si lasa-l pana devine transparent, amesteca sa fie tot acoperit in unt. Sareaza dupa gust.
Adauga vinul in oala si adu-l la punctul de fierbere. Adauga supa de legume dar nu toata odata. Asigura-te ca orezul a absorbit cantitatea de supa pusa initial inainte de a mai adauga.
Inainte de a adauga ultima tura de supa de legume, adauga mazarea verde. Las-o sa se patrunda, apoi adauga o lingura de unt, sare daca mai trebuie si inca putin vin. Adauga si majoritatea leurdei, tocata. Amesteca bine, mai lasa 3 minute si opreste focul.
Serveste risotto-ul cu leurda si mazare verde cald, cu leurda ramasa deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii