Risotto milanez

Se toaca o ceapa marunta si se trage cu o lingura de unt. Cand ceapa s-a topit si incepe sa se ingalbeneasca, se adauga o ceasca de orez ales si spala

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • unt pentru prajit
  • o ceasca orez
  • 2 1/2 cesti zeama de carne
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper
  • sofran

Mod de preparare

Se toaca o ceapa marunta si se trage cu o lingura de unt. Cand ceapa s-a topit si incepe sa se ingalbeneasca, se adauga o ceasca de orez ales si spalat. Se lasa cateva minute sa se infierbante si orezul, se toarna 2 cesti si jumatate de zeama de carne, in care s-a amestecat o lingura de bulion. Se adauga sare, piper, si un praf de sofran. Se da la cuptor 20 minute pana e absorbita toata zeama, si orezul e potrivit de fiert.
Se rastoarna si se serveste cu parmezan ras.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori