Risotto este mancare de orez delicioasa, ce poate fi servita ca si garnitura, dar si ca si fel principal. Risotto nu este pilaf, are o conistenta mai cremoasa, si se face cu supa. Pentru risotto milanez cu ciuperci orezul se alege de impuritati si se spala. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame.
Pentru risotto milanez cu ciuperci orezul se alege de impuritati si se spala. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (ciupercile din conserva se trec prin jet de apa rece si se taie lame). sunca presata se taie felii subtiri. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Orezul se inabusa in 75 g margarina sau unt, se adauga supa de oase, sare, se fierbe 5 minute, apoi se acopera vasul cu capac si se introduce la cuptor cca 15 minute. Ciupercile se inabusa in restul de margarina sau unt, se adauga sunca continuandu-se inabusirea inca 5 minute, apoi 150 g sos tomat si se mai fierb 5 minute.
Risotto milanez cu ciuperci se serveste cald, cu pasta de tomate deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii