Se spala in mai multe ape inima si rinichii, ficatul se sterge cu o cirpa umeda. Ceapa taiata se inabusa cu uleiul. Se adauga inima si rinichii taiati
Se spala in mai multe ape inima si rinichii, ficatul se sterge cu o cirpa umeda. Ceapa taiata se inabusa cu uleiul. Se adauga inima si rinichii taiati bucatele mici si se lasa pe foc 5 minute. Se acopera cu apa si se pun sa fiarba 1 ora. Se adauga orezul bine spalat, piperul, bulionul subtiat, odata cu ficatul taiat marunt. Se fierbe incet si la sfirsit se sareaza. Mincarea este gata cind orezul s-a umflat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii