Se pregateste orezul ca pt pilaf: la o cana de orez se pun 2 cani de apa. Se pune orezul cu apa intr-o oala, peste care se pune o ceapa intreaga, un m
Se pregateste orezul ca pt pilaf: la o cana de orez se pun 2 cani de apa. Se pune orezul cu apa intr-o oala, peste care se pune o ceapa intreaga, un morcov un patrunjel, ardeiul taiat in 4 bucati, ulei si delikat dupa gust. Se baga la cuptor, iar cand e aproape gata se toarna peste sosul (se amesteca apa cu bulionul si sarea/delikatul). Se va omogeniza prin rasucire si se va mai da la cuptor pt 10 minute.
Separat se va face friptura de pui (pulpe).
(Pt. a iesi mai gustos, se pot fiebe pulpele inainte, iar in zeama se poate prepara orezul, iar apoi pulpele pot fi prajite).
Se asaza pe farfurie rizzotto, alaturi friptura de pui si se rade cascaval pe deasupra
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii