Ceapa tocata marunt se inabusa in ulei pina se inmoaie. Se adauga orezul ales si spalat, morcovul ras pe razatoarea de zarzavat si se lasa sa se praje
Ceapa tocata marunt se inabusa in ulei pina se inmoaie. Se adauga orezul ales si spalat, morcovul ras pe razatoarea de zarzavat si se lasa sa se prajeasca putin. Se adauga bulionul, 2 linguri de apa, sarea si piperul. Se lasa la foc amestecind cu lingura pina scade bine zeama. Se ia de la foc, se adauga verdeata tocata si se fac sarmale cu foi de varza dulce sau acra. Varza dulce se opareste, iar cea acra se spala. Daca se prepara cu varza dulce, dupa ce au fost asezate sarmalele intr-o cratita, se toarna bors cit sa le acopere. In cazul in care se fac cu varza acra, se adauga o lingura de bulion si apa. Se lasa sa fiarba la foc mic 20 minute, apoi se dau la cuptor sa scada bine Se servesc calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii