Tocam ceapa, dam pe razatoarea mica radacinoasele (pastarnacul, radacina de patrunjel, morcovul). Ceapa se pune la calit, iar dupa 3-4 minute se adau
Tocam ceapa, dam pe razatoarea mica radacinoasele (pastarnacul, radacina de patrunjel, morcovul). Ceapa se pune la calit, iar dupa 3-4 minute se adauga si radacinoasele, se mai lasa 5 minute apoi se pune compozitia la racit. Separat, se calesc ciupercile apoi se adauga la compozitia de mai sus. Dupa ce se raceste tot amestecul se adauga verdeata, orezul, malaiul, grisul, condimentele si rosiile. Se amesteca bine si se adauga o mana de varza tocata marunt si oparita in prealabil. Se sucesc sarmalutele, se aseaza frumos intr-o oala, se capacesc cu rosii si se dau la fiert pentru circa 1 ora.
Se servesc calde cu paine. Alte retete de post recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii