Tocam ceapa, dam pe razatoarea mica radacinoasele (pastarnacul, radacina de patrunjel, morcovul). Ceapa se pune la calit, iar dupa 3-4 minute se adau
Tocam ceapa, dam pe razatoarea mica radacinoasele (pastarnacul, radacina de patrunjel, morcovul). Ceapa se pune la calit, iar dupa 3-4 minute se adauga si radacinoasele, se mai lasa 5 minute apoi se pune compozitia la racit. Separat, se calesc ciupercile apoi se adauga la compozitia de mai sus. Dupa ce se raceste tot amestecul se adauga verdeata, orezul, malaiul, grisul, condimentele si rosiile. Se amesteca bine si se adauga o mana de varza tocata marunt si oparita in prealabil. Se sucesc sarmalutele, se aseaza frumos intr-o oala, se capacesc cu rosii si se dau la fiert pentru circa 1 ora.
Se servesc calde cu paine. Alte retete de post recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii