Pentru tocana de orez cu legume ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii se spala, se curata de cotoare si seminte si se taie fasii inguste.
Pentru tocana de orez cu legume ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii se spala, se curata de cotoare si seminte si se taie fasii inguste. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape si se scurge. Ceapa, ardeii si orezul se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga cca 300 ml apa clocotita, boia, jumatatea de cub
MAGGI, sare, piper si se continua fierberea. Cand orezul este aproape fiert, se adauga rosii, patrunjel verde, zahar si se introduce la cuptor.
Tocana de orez cu legume se serveste calda.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese
Comentarii
Adaugă comentariu