Ardei umpluti cu peste

Se curata ardeii si se golesc de samburi. Pestele se taie bucatele. Se face un sos bechamel din unt si faina care se stinge cu lapte caldut. Se ameste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ardei kapia rosii
  • file de peste
  • unt
  • faina
  • lapte
  • ulei
  • oua
  • smantana
  • miere

Mod de preparare

Se curata ardeii si se golesc de samburi. Pestele se taie bucatele. Se face un sos bechamel din unt si faina care se stinge cu lapte caldut. Se amesteca cu telul sa nu se formeze cocoloase. se pastreaza 2 linguri de sos separat.Se adauga pestele in sosul ramas, se potriveste de sare si piper. Se pune intr-o punga care se taie la un colt si se umplu ardeii. Se lasa la racit.

Se dau prin faina si prin ou batut, apoi se prajesc in ulei pe ambele parti. Se scot pe hartie sa nu aiba mult ulei.

Sosul pastrat se amesteca cu smantana si o lingurita de miere si se pune peste ardei cand se servesc. Se poate presara patrunjel verde sau alta verdeata. Se consuma cu salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori