Se curata ardeii si se golesc de samburi. Pestele se taie bucatele. Se face un sos bechamel din unt si faina care se stinge cu lapte caldut. Se ameste
Se curata ardeii si se golesc de samburi. Pestele se taie bucatele. Se face un sos bechamel din unt si faina care se stinge cu lapte caldut. Se amesteca cu telul sa nu se formeze cocoloase. se pastreaza 2 linguri de sos separat.Se adauga pestele in sosul ramas, se potriveste de sare si piper. Se pune intr-o punga care se taie la un colt si se umplu ardeii. Se lasa la racit.
Se dau prin faina si prin ou batut, apoi se prajesc in ulei pe ambele parti. Se scot pe hartie sa nu aiba mult ulei.
Sosul pastrat se amesteca cu smantana si o lingurita de miere si se pune peste ardei cand se servesc. Se poate presara patrunjel verde sau alta verdeata. Se consuma cu salata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii