Pentru calcan prajit in unt se curata calcanul si se taie in bucati potrivite, care se tin un sfert de ora intr-un castron cu putin lapte. Se incinge unt intr-o tigaie.
Pentru calcan prajit in unt se curata calcanul si se taie in bucati potrivite, care se tin un sfert de ora intr-un castron cu putin lapte. Se incinge unt intr-o tigaie. Se scurg bucatile din lapte, se dau prin faina si se prajesc in unt. Se asaza pe farfurie, iar deasupra se toarna unt proaspat topit si putina zeama de lamiie. Se presara patrunjel verde, tocat.
Calcanul prajit in unt se serveste foarte fierbinte, cu cartofi fierti, asezati imprejur.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDe când am văzut la Medi, rețeta Terină cu cașcaval și carne de pui, m-am gândit că așa ceva mi-ar fi de...
Aperitiv terina de cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii