Preincalziti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Folositi o tava mica, astfel incat pestele sa se distribuie aspectuos. Puneti tava la foc
Preincalziti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Folositi o tava mica, astfel incat pestele sa se distribuie aspectuos. Puneti tava la foc mediu pe plita, turnati putin ulei de masline si prajiti incet usturoiul tocat pana se inmoaie. Inainte ca acesta sa se rumeneasca, puneti vinul si mai lasati 1 minut, apoi adaugati rosiile. Zdrobiti tomatele cu o lingura, apoi reduceti focul si lasati sa fiarba inabusit in timp ce pregatiti cambula.
Cu robotul de bucatarie, tocati marunt sau chiar faceti o pasta din masline, busuioc si ansoa, apoi adaugati in vas ulei de masline, pentru a subtia pasta si a o face usor de intins. Pe un tocator, asezati fileurile de cambula cu partea exterioara in jos si asezonati-le cu piper negru. Impartiti pasta in 4 portii si ungeti fileurile peste tot. Infasurati fiecare file ca pe o rulada, incepand cu partea dinspre coada, si prindeti-l cu o tulpina ascutita de rozmarin (sau cu un betisor pentru cocteil). Asezonati sosul de rosii din tava, apoi puneti peste sos fileurile de peste, unul langa altul. Stropiti rulourile cu ulei de masline si coaceti 15 minute in cuptorul preincalzit. Sosul va da aroma cambulei si invers, ceea ce e minunat.
Scoateti pestele pe 4 farfurii incalzite si puneti sosul inapoi pe plita pentru 1 minut, adaugand si spanacul - acesta se va inmuia imediat. Cu o lingura, turnati sosul cu spanac alaturi de peste.
Alte retete recomandate:
Ciulama de ciuperci
Iahnie de fasole
Chiftele
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaDesi am fost un pic sceptica, am ajuns la concluzia ca pe langa faptul ca este sanatoasa, e si foarte gustoasa!
Supa crema de sfecla rosieEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii