Caserole cu ton si broccoli este de fapt un gratin delicios. Este o mancare usoara, foarte sanatoasa, plina de vitamine, si se prepara si foarte usor. Poate fi servita ca aperitiv sau gustare.
Se fierbe broccoli la aburi si se taie in bucatele de 2-3 cm. Tonul se scurge de lichid si se farimiteaza. Se pune in caserola care merge la cuptor broccoli, peste broccoli tonul farimitat si peste ton cascavalul ras.
Rosiile cherry se spala si se curata de codite, se aseaza deasupra si se baga totul la cuptor.
Se lasa 15 minute la 200 de grade pina cind cascavalul este complet topit si usor rumenit.
Tonul cu broccoli se serveste caldut.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii