Somonul cu laptele, dafinul si cateva frunzulite de marar se pun la fiert. Cand fierbe laptele (care tre sa acopere pestele) se mai lasa 4 min la foc
Somonul cu laptele, dafinul si cateva frunzulite de marar se pun la fiert. Cand fierbe laptele (care tre sa acopere pestele) se mai lasa 4 min la foc mic si se da deoparte. Se lasa inca 5 minute si apoi se scoate pestele pe o farfurie si se zdrobeste cu o furculita.
Cubuletele de cartofi se fierb ca pt piure, in apa sarata.
Cand sunt gata, se scurg, se lasa sa stea 10 minute si apoi se zdrobesc si ei, si se adauga sucul de lamaie, maioneza, mustarul, caperele, sare si piper dupa gustul fiecareia.
Cu mainile se amesteca somonul cu piureul si apoi incep sa se modeleze chiftele cu mainile si suprafata de lucru date prin faina.
Se dau prin ou batut si apoi pesmet si se prajesc in ulei incins, pana devin aurii.
Se scot la scurs pe hartie absorbanta.
Reteta propusa de Alka
Se servesc cu salata ca garnitura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDe fapt, am preparat costita si legumele pe grill, la aragaz, ca doar conditiile astea de gratar le am acasa. Dar inainte de...
Costita de miel cu legume la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Comentarii