Cu aceasta reteta de chiftele de crab cu sos remoulade vor fi serviti invitatii balului de la decernarea premiilor Oscar din 2012. Reteta ii apartine lui Wolfgang Puck, care si semneaza meniul, pentru a 18-a oara la rand.
Acum ca aveti toate ingredientele, sa pregatim chiftele din carne de crab.
Intr-o cratita puneti smantana, usturoiul, rozmarinul si boiaua de ardei. Se fierbe totul la foc mediu spre mare pana cand smantana isi pierde jumatate din volumul initial. Cand observati ca s-a fiert destul, puneti cratita deoparte si lasati compozitia sa se raceasca la temperatura camerei. Intre timp, intr-o tigaie sote, incalziti uleiul de masline la foc mediu. Adaugati ceapa si ardeiul gras rosu si galben. Amestecati ingredientele frecvent pana cand capata un anumit luciu. Nu le lasati pe foc pana cand devin rumenite. Puneti apoi legumele pe o farfurie si lasati-le sa se raceasca la temperatura camerei. Incalziti cuptorul la 180 de grade. Intr-un bol, combinati ouale, carnea de crab, ardeiul iute, busuiocul, patrunjelul, tarhonul, o cana de panko, sarea, piperul alb, smantana pregatita anterior si legumele sotate. Amestecati aceasta compozitie cu atentie pana cand totul este bine omogenizat. Impartiti amestecul in 12 parti egale. Fiecare parte ar trebui sa aiba in jur de 100 de grame. Din fiecare parte rezultata formati cate o chifteluta. Intr-o tigaie, incalzita in prealabil, puneti o patrime de cana de unt la foc mediu spre mare. Prajiti cate sase chiftelute in tigaie pana in momentul in care baza lor devine aurie. Aceasta procedura nu ar trebui sa dureze mai mult de 2-3 minute. Apoi, luati o spatula si intoarceti chiftelutele pe cealalta parte. Luati tigaia de pe foc si puneti-o in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Lasati-le la copt in jur de 2 minute. Scoateti tigaia din cuptor, puneti chiftelutele pe o farfurie iar apoi reluati procesul de mai sus cu celelalte 6 chiftelute ramase.
Serviti imediat cu sosul Remoulade.
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePrajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...
Prajitura Floare de ColtPentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaA iesit o rulada asa de buna cu un blat moale, completat cu branza si sunca, ce mai, perfecta pentru masa de Revelion!
Rulada cu sunca si branza de capraPandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii