Se caleste ceapa in unt pana se inmoaie apoi se adauga la restul ingredientelor. Se amesteca bine si se da compozitia la frigider. Se formeaza chiftel
Se caleste ceapa in unt pana se inmoaie apoi se adauga la restul ingredientelor.
Se amesteca bine si se da compozitia la frigider.
Se formeaza chiftelutele si se prajesc in unt sau ulei.
Se pot servi cu maioneza si ceapa sau simple.
Reteta Chiftelute cu ton a fost propusa de Alis
Alte retete: Crema de somon cu branza; Frigarui de ton cu pesto
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii