Pentru crap cu masline pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Maslinele se oparesc si se tin in apa rece.
Pentru crap cu masline pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Maslinele se oparesc si se tin in apa rece. Arpagicul se opareste si se curata de coaja. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala; jumatate se taie rondele subtiri si din restul se extrage sucul. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dizolva in 150 ml apa. Bucatile de peste se aseaza intr-o tava cu 50 ml ulei si se introduc la cuptor la o temperatura moderata. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 100 ml apa, la care se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in apa rece (cca 500 ml), piper, sare si se fierbe. Arpagicul se inabusa in 50 ml ulei; in sos se adauga masline si se fierb 10 minute. Sosul obtinut se toarna in tava peste bucatile de peste. Spre sfarsitul fierberii, se adauga vin, suc de lamaie, patrunjel verde si se introduc la cuptor cca 5 minute.
Crapul cu masline se serveste cu felii de lamaie si patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii