Crapul se curata de solzi si se goleste de maruntaie. Se taie apoi in bucati si se pun intr-un vas dreptunghiular. Se potriveste de sare si piper si
Crapul se curata de solzi si se goleste de maruntaie. Se taie apoi in bucati si se pun intr-un vas dreptunghiular. Se potriveste de sare si piper si se presara deasupra cimbru, apoi se pune ceapa taiata felii foarte subtiri, printre felii de rosii si ardei gras, usturoi taiat felii subtiri, patrunjel tocat si felii de lamaie curatate de coaja. Deasupra se toarna uleiul si vinul si se introduce vasul in cuptorul preincalzit in prealabil.
Se serveste cald, impreuna cu garnitura de cartofi sau legume.
Alte retete:
Supa de galuste
Placinta cu dovleac
Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii