Se despica crapul si se fixeaza pe betisoare. Se pune la tava nesarat, cu ulei foarte mult si multa boia de ardei dulce. Se da la cuptor si cind incep
Se despica crapul si se fixeaza pe betisoare. Se pune la tava nesarat, cu ulei foarte mult si multa boia de ardei dulce. Se da la cuptor si cind incepe sa sfiriie, se pune pe deasupra mult patrunjel tocat fin, usturoi taiat felioare si care a fost tinut din ajun in vin alb si piper. Dupa ce s-a fript pe trei sferturi, se da sare. Sarea pusa in acest moment face ca pestele sa devina pufos. Se stropeste cu vinul alb in care a fost tinut usturoiul
Se serveste cu sosul lui, imediat ce este gata
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii