Pentru crap rasol cu cartofi si legume pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa rece.
Pentru crap rasol cu cartofi si legume pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa rece. Morcovii si ceapa se curata, se spala, se cresteaza in sferturi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Morcovii si ceapa se fierb intr-un litru de apa cu piper, foi de dafin si sare. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga otet si bucatile de peste. Se fierb 5 minute.
Crapul rasol cu cartofi si legume se serveste cald sau rece, cu unt topit si patrunjel verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii