File de pastrav cu parmezan la cuptor

File de pastrav cu parmezan la cuptor este o reteta deosebita de peste la cuptor, o mancare cu peste delicioasa.

Timp pregatire
1 minute
Complexitate
redusa
File de pastrav cu parmezan la cuptor

Ingrediente

  • 2 file-uri de pastrav
  • 1 ceasca de smantana
  • 1/4 ceasca parmezan ras
  • 1 lingura de suc ​​de lamaie
  • 1 lingura ceapa tocata
  • 1/2 lingurita de sare
  • boia de ardei

Mod de preparare

Fileurile de peste se pun intr-un vas Jena uns cu ulei sau unt.
Intr-un castron mic, combinati smantana, parmezan ras, suc de lamaie, ceapa si sare, si se pune peste. Se presara cu boia de ardei.
Se coace la foc tare timp de 30min.

Philips: functii ce imi par interesante:STEW si RICE/PASTA


Se poate servi cu salata sau/si garnitura de cartofi. Cartofii se fierb imprealabil (10min)si apoi se stropesc cu unt sau ulei si se pun si ei la cuptor in acelasi vas in care e pestele sau o alta tava mai mica, astfel incat sa incapa ambele tavi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc