File de pastrav cu parmezan la cuptor este o reteta deosebita de peste la cuptor, o mancare cu peste delicioasa.
 
		
	Fileurile de peste se pun intr-un vas Jena uns cu ulei sau unt.
 Intr-un castron mic, combinati smantana, parmezan ras, suc de lamaie, ceapa si sare, si se pune  peste. Se presara cu boia de ardei.
 Se coace la foc tare timp de 30min.
 
 Philips: functii ce imi par interesante:STEW si RICE/PASTA
 
Se poate servi cu salata sau/si garnitura de cartofi. Cartofii se fierb imprealabil (10min)si apoi se stropesc cu unt sau ulei si se pun si ei la cuptor in acelasi vas in care e pestele sau o alta tava mai mica, astfel incat sa incapa ambele tavi.

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii