Salaul se curata si se spala, dupa care se taie in lungime, pe sira spinarii. Oasele se scot cu totul si se desface carnea in fileuri. Acestea se dau
Salaul se curata si se spala, dupa care se taie in lungime, pe sira spinarii. Oasele se scot cu totul si se desface carnea in fileuri. Acestea se dau prin faina, ou si pesmet. Se pun apoi la prajit in untul fierbinte, pe foc mic.
Fileurile de salau se servesc fierbinti, cu felii de lamaie si patrunjel tocat.
Alte retete:
Pastrav la cuptor
Bors de peste
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii