File de salau pane

Pentru file de salau pane pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaia se spala si se taie sferturi. Ouale se spala sub jet de apa rece.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • filé de salau - 600 g
  • pesmet - 100 g
  • faina - 50 g
  • oua - 2 bucati
  • ulei - 100 ml
  • lamaie - 100 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru file de salau pane pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaia se spala si se taie sferturi. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de peste se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei.

Fileul de salau pane se serveste cald, cu lamaie alaturi.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci