Pastrav cu legume la cuptor este o reteta simpla si gustoasa. Pentru a face aceasta reteta aveti nevoie de morcovi, ceapa, cartofi, usturoi, pastrav
Pastravul curatat se sareaza se pune intr-un vas mai adanc si se toarna peste ulei de masline,sucul de la o lamaie, se presara boia si busuioc, lasand apoi vasul la rece minim o ora. Morcovii si cartofii se rad, ceapa se taie solzisori, iar usturoiul se lasa intreg. Legumele se amesteca si se formeaza un pat pe care asezam pastravii. Se potriveste de sare se adauga 2-3 frunze de dafin. Tava se acopera cu folie si se pune in cuptor aproximativ 45 de minute dupa care se inlatura folia pentru ca pestele sa se rumeneasca putin.
Se serveste cu garnitura de orez.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii