Taiem marunt verdeturile. Frecam spuma untul cu o lingura de suc de lamaie, usturoi, sare si piper. Amestecam verdeturile taiate cu pasta de usturoi f
Taiem marunt verdeturile. Frecam spuma untul cu o lingura de suc de lamaie, usturoi, sare si piper. Amestecam verdeturile taiate cu pasta de usturoi formata, apoi intr-o folie de aluminiu asezam frumos pasta de verdeata si o punem pentru o jumatate de ora la congelator. Pastravii curatati se spala, se usuca, se freaca cu sare si piper, se stropesc cu suc de lamaie si se lasa jumatate de ora. Apoi se umplu cu cimbru si rozmarin, partea exterioara se unge cu ulei si se frig pe gratar cate 6 minute pe fiecare parte. Untul amestecat cu verdeturi se taie in felii si se pune in pastravii calzi.
Se servesc cu felii de lamaie.Sursa acestei retete: retete-culinare-cireasa.blogspot Alte retete de mancaruri cu peste recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii