Taiem marunt verdeturile. Frecam spuma untul cu o lingura de suc de lamaie, usturoi, sare si piper. Amestecam verdeturile taiate cu pasta de usturoi f
Taiem marunt verdeturile. Frecam spuma untul cu o lingura de suc de lamaie, usturoi, sare si piper. Amestecam verdeturile taiate cu pasta de usturoi formata, apoi intr-o folie de aluminiu asezam frumos pasta de verdeata si o punem pentru o jumatate de ora la congelator. Pastravii curatati se spala, se usuca, se freaca cu sare si piper, se stropesc cu suc de lamaie si se lasa jumatate de ora. Apoi se umplu cu cimbru si rozmarin, partea exterioara se unge cu ulei si se frig pe gratar cate 6 minute pe fiecare parte. Untul amestecat cu verdeturi se taie in felii si se pune in pastravii calzi.
Se servesc cu felii de lamaie.Sursa acestei retete: retete-culinare-cireasa.blogspot Alte retete de mancaruri cu peste recomandate:
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeSe pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se...
Sos „Robert"Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii