Pastrav spaniol

Pastravii se curata de solzi si intestine, se spala, se scoate coloana vertebrala. O parte din sunca feliate se introduce in burta pastravilor. Pastra

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pastravi
  • 150 g sunca feliata
  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 50 ml ulei
  • 0 legatura de patrunjel verde
  • Sare
  • usturoi dupa gust
  • 0 lamaie

Mod de preparare

Pastravii se curata de solzi si intestine, se spala, se scoate coloana vertebrala. O parte din sunca feliate se introduce in burta pastravilor. Pastravii se sareaza, se trec prin faina si se prajesc pe ambele partiin ulei incins. Sunca ramasa se taie fasii subtiri, se prajeste. Se potriveste gustul cu usturoi si patrunjel verde. Se serveste cald. Se pune cate un pastrav in farfurie si se acopera cu bucatile de sunca fripta. Se orneaza cu rondele de lamaie. Garnitura: cartofi fierti sau legume fierte.
Alte retete recomandate:

Salata icre

Ciorba peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori