Peste copt cu avocado, branza feta si busuioc

Pentru peste copt cu avocado, branza feta si busuioc se unge tava cu putin ulei, se aseaza pestele si i se da sare si piper.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Peste copt cu avocado, branza feta si busuioc

Ingrediente

  • 1kg file peste alb (pangasius am luat eu
  • ca-i mai ieftin)
  • 1 avocado
  • 250 g branza feta
  • 200 g smantana
  • 250 g rosii cherry
  • busuioc proaspat
  • sare si piper
  • putin ulei de masline pentru uns tava.

Mod de preparare

Pentru peste copt cu avocado, branza feta si busuioc se unge tava cu putin ulei, se aseaza pestele si i se da sare si piper. Avocado se taie bucati si se aseaza peste peste, dupa care se taie si rosiile pe jumatate sau se lasa intregi si se aseaza si ele peste peste.

Branza feta se taie cubulete si se pune in tava, apoi se toarna smantana si se presara si putin busuioc proaspat maruntit (daca nu aveti proaspat e bun si cel uscat).

Pestele copt cu avocado, branza feta si busuioc se da la cuptor pentru 15-20′.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci