Pestele se taie in bucati mici si se lasa la scurs 10 minute. Se prajeste ceapa in uleiul incins, se adauga menta si mararul. Apoi se pun bucatile de
Pestele se taie in bucati mici si se lasa la scurs 10 minute. Se prajeste ceapa in uleiul incins, se adauga menta si mararul. Apoi se pun bucatile de peste, se condimenteaza cu sare, piper si se lasa 5 minute la prajit. Se acopera cu 200 ml apa si se lasa sa fiarba inabusit 15-20 minute, la foc mic.
Spanacul se toaca marunt, se adauga peste fileul de peste. Se fierbe totul inca 10 min si inainte cu 5 minute de a stinge focul se stropeste cu vin.
Acest preparat se serveste pe loc, deoarece reincalzit isi pierde savoarea
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii