Pestele se taie in bucati mici si se lasa la scurs 10 minute. Se prajeste ceapa in uleiul incins, se adauga menta si mararul. Apoi se pun bucatile de
Pestele se taie in bucati mici si se lasa la scurs 10 minute. Se prajeste ceapa in uleiul incins, se adauga menta si mararul. Apoi se pun bucatile de peste, se condimenteaza cu sare, piper si se lasa 5 minute la prajit. Se acopera cu 200 ml apa si se lasa sa fiarba inabusit 15-20 minute, la foc mic.
Spanacul se toaca marunt, se adauga peste fileul de peste. Se fierbe totul inca 10 min si inainte cu 5 minute de a stinge focul se stropeste cu vin.
Acest preparat se serveste pe loc, deoarece reincalzit isi pierde savoarea

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii