Se spala bine pestele si se sterge cu hartie de bucatarie. Se condimenteaza dupa preferinta si se stropeste bine cu zeama de lamaie patrunjelul si ma
Se spala bine pestele si se sterge cu hartie de bucatarie. Se condimenteaza dupa preferinta si se stropeste bine cu zeama de lamaie
patrunjelul si mararul tocate nu foarte fin. Se amesteca cu untul tinut la temperatura camerei si cu hreanul pe o folie mare de alumniu-asa de mare incat in final sa fie impachetat pestele in ea- se pune putin ulei si deasupra o treime din verdeturile preparate mai sus, in burta pastelui alta treime iar restul deasupra. Se mai stropeste cu zeama de lamaie si se inveleste lejer in folia de aluminiu. Se baga in cuptorul preincalzit la 2oo grade timp de 45-55 minute
Se serveste cu cartofi fierti presarati cu patrunjel verde si se poate stropi din nou cu zeama de lamaie
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii