Fierbem zeama de baza dashi, adaugam sake, sos de soia, fulgi de bonito, zahar, tragem de pe foc, iar cand bonito se depune, se strecoara prin hartie
Fierbem zeama de baza dashi, adaugam sake, sos de soia, fulgi de bonito, zahar, tragem de pe foc, iar cand bonito se depune, se strecoara prin hartie de filtru, apoi acest sos il punem deoparte. Se amesteca lejer ouale in apa cu gheata, adaugam faina, apoi le amestecam, chiar daca raman cocoloase.
Intr-o tigaie mare turnam ulei pana la inaltimea de aprox. 2 cm si il incingem. Dam pestele si racii prin faina, dam prin amestecul de mai sus ssi il prajim sa fie de culoarea mierii.
Legumele le dam prin sos fara sa le dam prin faina, apoi le prajim, le scurgem, apoi le punem intr-un cosulet captusit cu hartie sau pe o tavita in forma piramidala. Ridichii si ghimbirul, amestecate in prortie de 10:1 , le stoarcem, formam o piramida si le punem in sos.
Alte retete recomandate
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataReteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii