Peste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Taiem bucatile de peste in fasii lungi si le lasam la marinat 20 de minute impreuna cu cateii de usturoi pisati, coaja de lamaie, boiaua de ardei, sare, piper, zeama de lamaie si 1 lingura de ulei de masline.
Amestecam faina cu panko (pesmet japonez) si putina sare, apoi trecem fiecare bucata de peste prin acest amestec si le prajim in ulei incins.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiRetete de vara.Ador salata de vinete simpla, cu maioneza, cu dovlecel si acum si pe cea cu ardei copt.
Salata de vinete cu ardei coptStiu ca am mai postat o placinta cu mere, dar blatul de la aceasta este mai special. De ce ii spun taraneasca? Pentru ca este...
Desert placinta taraneasca cu mereDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii