Se sareaza filul de crap si se pune intr-o tava.Se taie ceapa felii si se opareste. Se taie ardeiul si verdeata marunt, apoi se dilueaza pasta de toma
Se sareaza filul de crap si se pune intr-o tava.Se taie ceapa felii si se opareste. Se taie ardeiul si verdeata marunt, apoi se dilueaza pasta de tomate in 100 ml. de apa.
Se inabusa ceapa, ardeiul si verdeata in putin ulei si 100 ml. apa. Se adauga in compozitie pasta de tomate diluata, rosiile decojite, boiaua, sare, piper si condimente pentru peste-1 lingurita.
Se fierbe compozitia 10-15 minute pana se obtine un sos, pe care il turnam peste bucatile de peste.
Se introduce tava cu pestele in cuptorul incinsla 180 grade C pentru 20 de minute si, spre sfarsit se adauga vinul si usturoiul pisat.
Plachia de crap se serveste cu sosul din tava;se orneaza cu patrunjel verde si felii de lamaie. Acompaniem preparatul de un vin alb demisec.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)picnicul bucatarasilor Aceasta reteta rapida si delicioasa e numai buna pentru un picnic alaturi de bucatarasi. Recent am...
Desert prajitura frageda cu branza si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii