Se poate face si la sarbatori si la dezlegarile la peste
Se curata si se spala legumele. Ceapa se toaca solzisori, ardeiul kapia feliute subtiri, rosiile felii si usturoiul felite subtiri. Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se pune pe foc sa se incinga,se adauga ceapa,ardeiul,rosiile si usturoiul tocat si se lasa sa se inabuse.
Cand sunt bine inabusite se adauga pasta de rosii dizolvata intr-un pic de apa.
Se lasa sa dea cateva clocote si se potriveste de sare si piper. Intr-o tava rezistenta la caldura se pune pastravul condimentat cu sare si piper, se adauga peste pastrav legumele inabusite, foile de dafin si rosiile cherry si vinul alb.
Se da la cuptor la foc mediu circa 30 de minute. Se scoate din cuptor si se presara patrunjel verde tocat. Se serveste cald si cu mamaliga.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii