Legumele se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun la fiert iar cand au dat de cateva ori in clocot, se adauga bucatile de peste curatat in prea
Legumele se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun la fiert iar cand au dat de cateva ori in clocot, se adauga bucatile de peste curatat in prealabil de solzi si maruntaie. Se potriveste la gust de sare si piper si se lasa la fiert pentru 15-20 minute. Intre timp se prepara un sos astfel: se fierb ouale tari, se toaca marunt si se pun in tigaie cu unt, sare, piper, zeama de lamaie. Se amesteca totul, si se adauga mararul tocat marunt. Dupa ce pestele s-a fiert, se asaza pe o farfurie mare iar deasupra lui se toarna sosul.
Se serveste cu patrunjel verde tocat, presarat deasupra.
Alte retete:
Pastrav la cuptor
Placinta cu dovleac
Ciorba radauteana
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelÎncadrată cu drag la categoria „Rețete cu dragoste” <3 Pentru iubitorii de ciocolată, dar și...
Desert tarta cu ciocolata si blat din granola
Comentarii