Legumele se curata, se spala, se toaca marunt si se pun sa fiarba. Se adauga somnul curatat si spalat, atunci cand legumele sunt aproape fierte. Se l
Legumele se curata, se spala, se toaca marunt si se pun sa fiarba. Se adauga somnul curatat si spalat, atunci cand legumele sunt aproape fierte. Se lasa totul pe foc foarte mic. Cand somnul este fiert se asaza pe un platou si se garniseste cu legumele fierte. Se adauga zeama de lamaie, uleiul si se presara deasupra patrunjel verde tocat.
Se serveste cald.
Alte retete:
Sarmale de post
Ardei umpluti
Cartofi la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii