Servit cu cartofi natur, este un aperitiv delicios!
Se pune apa sa fiarba, apoi se scufuda cateva secunde, pestele uscat, atat cat sa putem sa ii indepartam pielea cu solzi. Se portioneaza si se pune la fiert impreuna cu cartofii, care pot fi curatati si lasati intregi, feliati rondele groase sau cubulete mai mari. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Pestele se scoate pe o farfurie si cartofii se scurg de apa in care au fiert, oprind o cescuta pentru mujdeiul de usturoi. Se curata usturoiul, se zdrobeste si apoi se frecaca cu un pic de sare si cu cate un pic de ulei, pana cand obtinem o pasta legata, ca maioneza, pe care o diluam cu o lingura de otet si cateva linguri de zeama in care a fiert pestele cu cartofi. Se poate adauga, dupa preferinta, si hrean ras. Se serveste pestele alaturi de cartofii fierti , stropit cu mujdeiul preparat. Pofta buna!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaRetete dietetice
Sarmalute in foi de vita cu smantana si caviar de ardei iuteO reteta special creata pentru fetita mea in care am evitat prajeala si pentru ca nu este "prietena cu smantana"iam folosit...
Dovlecei cu carne si crema de cocosSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii