Rulada de stiuca – pastrav afumat cu legume la gratar

Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati, batem feliile si le presaram cu sare si piper. Curatam spanacul. Intindem 2 folii de aluminiu pe o

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g file de stiuca
  • 400 g file de pastrav afumat
  • 100 g spanac
  • 1 lingura rozmarin
  • 2 linguri ulei
  • 800 g legume: zuchini
  • rosii
  • morcovi
  • ceapa
  • ardei

Mod de preparare

Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati, batem feliile si le presaram cu sare si piper.

Curatam spanacul.

Intindem 2 folii de aluminiu pe o suprafata si le ungem cu ulei, pozitionam o felie de peste afumat si o acoperim cu spanac.

Punem deasupra fileul de peste si rulam strans. Indoim folia deasupra si impachetam rulada astfel incat sa nu patrunda aer.

Pregatim in acelasi mod si restul feliilor de peste.

Le punem intr-o tava. Le prajim 30-35 de minute in cuptor la 200 de grade.

Intre timp curatam legumele si le taiem cubulete. Le prajim intr-o tigaie in putin ulei si le condimentm cu rozmarin.

Desfacem ruladele de peste si le servim feliate impreuna cu legumele.
Alte retete bucatarie recomandate

Zacusca de peste

Tocanita vinete

Tocanita de legume

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat

Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat

Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat, o mancare de sezon delicioasa.

Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat
Reteta olteneasca: Ciorba de dovlecei umpluti

Reteta olteneasca: Ciorba de dovlecei umpluti

Ciorba de dovlecei umpluti este o reteta olteneasca delicioasa, o ciorba consistenta, o reteta de ciorba de vara.

Reteta olteneasca: Ciorba de dovlecei umpluti
Cele mai apreciate rețete
Compot de prune
1
Compoturi

Compot de prune

Fructele se spala, se pun in borcane sau in sticle cu gatul larg si se acopera cu zahar. Se pune peste zahar un plic de zahar...

Compot de prune
Nectar de caise
2
Sucuri fructe si legume

Nectar de caise

Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...

Nectar de caise
Salata de varza cu verdeata
3
Salate de legume

Salata de varza cu verdeata

Salata de varza cu verdeata este o salata delicioasa si sanatoasa ce se poate prepara in doar 15 minute. Se spala varza si se...

Salata de varza cu verdeata
Salata de menta cu rosii
4
Salate de legume

Salata de menta cu rosii

Salata de menta cu rosii este o salata simpla si delicioasa. Se aseaza ingredientele in straturi. Se da la rece doua ora...

Salata de menta cu rosii
Salata de morcov cu telina
5
Salate de legume

Salata de morcov cu telina

Salata de morcov cu telina este usoara si gustoasa. Pentru prepararea acestei salate aveti nevoie de morcovi, telina, ardei,...

Salata de morcov cu telina
Parteneri
Pizza de casa cu de toate
Bucataras.RO

Pizza de casa cu de toate

Am facut o pizza tare buna inspirata de la Ady.

Pizza de casa cu de toate
Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Gustos.RO

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta - o bautura delicioasa si revigoranta perfecta pentru zilele calduroase. Descopera reteta...

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Tiramisu la Pahar cu Nectarine si Mure
ReteteCulinare.RO

Tiramisu la Pahar cu Nectarine si Mure

Tiramisu la Pahar cu Nectarine si Mure
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia