Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati, batem feliile si le presaram cu sare si piper. Curatam spanacul. Intindem 2 folii de aluminiu pe o
Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati, batem feliile si le presaram cu sare si piper.
Curatam spanacul.
Intindem 2 folii de aluminiu pe o suprafata si le ungem cu ulei, pozitionam o felie de peste afumat si o acoperim cu spanac.
Punem deasupra fileul de peste si rulam strans. Indoim folia deasupra si impachetam rulada astfel incat sa nu patrunda aer.
Pregatim in acelasi mod si restul feliilor de peste.
Le punem intr-o tava. Le prajim 30-35 de minute in cuptor la 200 de grade.
Intre timp curatam legumele si le taiem cubulete. Le prajim intr-o tigaie in putin ulei si le condimentm cu rozmarin.
Desfacem ruladele de peste si le servim feliate impreuna cu legumele.
Alte retete bucatarie recomandate
Zacusca de peste
Tocanita vinete
Tocanita de legume
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii