Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati, batem feliile si le presaram cu sare si piper. Curatam spanacul. Intindem 2 folii de aluminiu pe o
Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati, batem feliile si le presaram cu sare si piper.
Curatam spanacul.
Intindem 2 folii de aluminiu pe o suprafata si le ungem cu ulei, pozitionam o felie de peste afumat si o acoperim cu spanac.
Punem deasupra fileul de peste si rulam strans. Indoim folia deasupra si impachetam rulada astfel incat sa nu patrunda aer.
Pregatim in acelasi mod si restul feliilor de peste.
Le punem intr-o tava. Le prajim 30-35 de minute in cuptor la 200 de grade.
Intre timp curatam legumele si le taiem cubulete. Le prajim intr-o tigaie in putin ulei si le condimentm cu rozmarin.
Desfacem ruladele de peste si le servim feliate impreuna cu legumele.
Alte retete bucatarie recomandate
Zacusca de peste
Tocanita vinete
Tocanita de legume
Tocanita de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii