Rulourile cu file de pastrav sunt foarte delicioase si se pot servi ca si aperitive festive. Se prepara un aluat de clatite, se adauga sare, piper si verdeata tocata marunt.
Rulourile cu file de pastrav sunt foarte delicioase si se pot servi ca si aperitive festive. Se prepara un aluat de clatite, se adauga sare, piper si verdeata tocata marunt. Intr-o tigaie incinsa se pune putin unt si se fac clatite mai mici si mai grosute. Pentru umplutura se amesteca branza, smantana si zeama de lamaie. Compozitia se intinde pe fiecare clatita, apoi se adauga cate o bucata de filé de peste, se ruleaza, se taie bucati, iar la final se orneaza cu ceapa si marar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii