Amestecam nucile cu miezul de paine si hreanul si umplem sardelele cu amestecul obtinut. Amestecam uleiul de masline cu zeama de la lamaie si piperul
Amestecam nucile cu miezul de paine si hreanul si umplem sardelele cu amestecul obtinut.
Amestecam uleiul de masline cu zeama de la lamaie si piperul Cayenne, ungem sardelele cu jumatate din amestec.
Prajim la gratar sardelele 5 minute, le intoarcem si le ungem cu restul amestecului de piper si mai prajim 5 minute.
Servim cu cartofi noi fierti.
Alte retete peste recomandate
Zacusca de peste
Salata de peste cu spanac

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii