Sardele picante la gratar

Amestecam nucile cu miezul de paine si hreanul si umplem sardelele cu amestecul obtinut. Amestecam uleiul de masline cu zeama de la lamaie si piperul

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12 buc (1
  • 5 kg) sardele curatate si crestate pe lungime
  • 100 g miez de paine proaspata (din faina alba)
  • 45 g nuci taiate bucati
  • 75 g frune de hrean maruntite
  • zeama si coaja de la 1 lamaie
  • Piper cayenne
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Amestecam nucile cu miezul de paine si hreanul si umplem sardelele cu amestecul obtinut.

Amestecam uleiul de masline cu zeama de la lamaie si piperul Cayenne, ungem sardelele cu jumatate din amestec.

Prajim la gratar sardelele 5 minute, le intoarcem si le ungem cu restul amestecului de piper si mai prajim 5 minute.

Servim cu cartofi noi fierti.
Alte retete peste recomandate

Zacusca de peste

Salata de peste cu spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori