Amestecam nucile cu miezul de paine si hreanul si umplem sardelele cu amestecul obtinut. Amestecam uleiul de masline cu zeama de la lamaie si piperul
Amestecam nucile cu miezul de paine si hreanul si umplem sardelele cu amestecul obtinut.
Amestecam uleiul de masline cu zeama de la lamaie si piperul Cayenne, ungem sardelele cu jumatate din amestec.
Prajim la gratar sardelele 5 minute, le intoarcem si le ungem cu restul amestecului de piper si mai prajim 5 minute.
Servim cu cartofi noi fierti.
Alte retete peste recomandate
Zacusca de peste
Salata de peste cu spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii