Somon aromatizat

Eu am o superstitie in fiecare an de revelion trebuie sa servim si peste pentru a avea o situatie financiara buna in anul ce urmeaza.

Portii
2
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Somon aromatizat

Ingrediente

  • 1 felie portocala
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ierburi aromate
  • cateva boabe de piper
  • 1 buc. somon
  • 2 felii lamaie
  • sare

Mod de preparare

Somonul se spala si se sterge bine de apa. Intr-un vas stoarcem portocala si lamaia, adaugam uleiul de masline, ierburile aromate si amestecam bine.


Presaram putina sare pe ambele parti ale pestelui, apoi luam sosul pe care l-am pregatit mai sus si masam bine cu el pestele.


Infigem cateva boabe de piper in el il acoperim si il lasam 30 minute la frigider sa patrunda bine toate aromele. Incingem o tigaie si rumenim somonul pe ambele parti.


Se poate servi cu diverse garnituri, orez, cartofi, spanac.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori