Eu am o superstitie in fiecare an de revelion trebuie sa servim si peste pentru a avea o situatie financiara buna in anul ce urmeaza.
Somonul se spala si se sterge bine de apa. Intr-un vas stoarcem portocala si lamaia, adaugam uleiul de masline, ierburile aromate si amestecam bine.
Presaram putina sare pe ambele parti ale pestelui, apoi luam sosul pe care l-am pregatit mai sus si masam bine cu el pestele.
Infigem cateva boabe de piper in el il acoperim si il lasam 30 minute la frigider sa patrunda bine toate aromele. Incingem o tigaie si rumenim somonul pe ambele parti.
Se poate servi cu diverse garnituri, orez, cartofi, spanac.
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii