Eu am o superstitie in fiecare an de revelion trebuie sa servim si peste pentru a avea o situatie financiara buna in anul ce urmeaza.
Somonul se spala si se sterge bine de apa. Intr-un vas stoarcem portocala si lamaia, adaugam uleiul de masline, ierburile aromate si amestecam bine.
Presaram putina sare pe ambele parti ale pestelui, apoi luam sosul pe care l-am pregatit mai sus si masam bine cu el pestele.
Infigem cateva boabe de piper in el il acoperim si il lasam 30 minute la frigider sa patrunda bine toate aromele. Incingem o tigaie si rumenim somonul pe ambele parti.
Se poate servi cu diverse garnituri, orez, cartofi, spanac.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii