Luati un somon frumos si proaspat, asezonati-l atat in interior, cat si in exterior, frecati-l cu ulei de masline si umpleti-l cu jumatate din cantita
Luati un somon frumos si proaspat, asezonati-l atat in interior, cat si in exterior, frecati-l cu ulei de masline si umpleti-l cu jumatate din cantitatea de ierburi. Deschideti ziarul la pagina din mijloc si puneti somonul in centru. Presarati apoi lamaile, ceapa verde, semintele de fenicul si restul de ierburi - nu doar deasupra, ci si dedesubtul somonului. Mai stropiti totul cu putin ulei de masline, indesati inauntrul pachetului capetele ziarului, inveliti pestele strans si legati-l peste tot, cu o bucata lunga de sfoara. Udati bine hartia sub robinet si puteti sa puneti pestele la fript - fie direct pe gratarul unui cuptor obisnuit, preincalzit la 220°C, la nivelul de sus al acestuia (pentru 35 minute), fie pe un gratar de gradina sau pe un suport deasupra unui foc de tabara (pentru 25 de minute pe fiecare parte, in functie de intensitatea caldurii).
Mie imi place usor mai roz, servit cu cativa cartofi fierti, salata verde si maioneza facuta in casa. Este fabulos!
Alte retete recomandate:
Tocanita de pui cu ceapa
Pastrama de oaie
Cartofi la cuptor
Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...
Negresa simpla si rapidaO musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...
Musaca cu carne tocata si cartofiSe spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....
Marmelada de mere si pereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiZacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...
Zacusca cu vinete si morcovDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteGalbiorii sunt ciuperci comestibile, asta pentru cei care nu stiu. Sunt ciuperci rafinate, parfumate si, desigur, delicioase....
Supa crema de galbiori cu branzeturiDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Comentarii