Somon la aburi cu spumant

Somonul si uleiul de masline se pun intr-o tigaie grea. Rosiile cherry se spala si se taie in doua. Impreuna cu maslinele si cu salata maruntita se in

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portii somon (ca. 200 g fiecare)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 125 ml apa
  • 500 ml vin spumant demisec
  • 100 g masline fara samburi - maruntite
  • 50 g salata - maruntita
  • 10 rosii cherry
  • 1 lingura piper macinat mare

Mod de preparare

Somonul si uleiul de masline se pun intr-o tigaie grea. Rosiile cherry se spala si se taie in doua. Impreuna cu maslinele si cu salata maruntita se incalzesc intr-o oala. Se condimenteaza cu piper si sare. Se adauga peste portiile de somon si se coc la aburi timp de 8 minute. Inainte de a servi, se toarna spumantul deasupra.
Cu cartofi copti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori