Sprot la tigaie

Sprot la tigaie este un aperitiv delicios. Pestele astfel pregatit merge de minune cu un vin alb sau chiar cu o bere rece.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Sprot la tigaie

Ingrediente

  • sprot
  • malai
  • faina
  • sare
  • scobitori.

Mod de preparare

Sprot la tigaie este un aperitiv cu peste delicios. Pestele astfel pregatit merge de minune cu un vin alb sau chiar cu o bere rece. Pestele se spala, se curata si se lasa sa se scurga de apa. Se amesteca faina si malai, in cantitati egale si se adauga saredupa gust. Se ia fiecare peste, se trece prin amestecul pregatit si se infige pe scobitoare. Se pot aseza cate 4-5 bucati pe o singura scobitoare. Astfel asezati, vor fi si mai usor de intors in tigaie. Se prajesc in ulei incins si se scot pe servete absorbante de hartie.


Sprot la tigaie se servete cald, cu mamaliguta.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc