Sprot la tigaie este un aperitiv delicios. Pestele astfel pregatit merge de minune cu un vin alb sau chiar cu o bere rece.
Sprot la tigaie este un aperitiv cu peste delicios. Pestele astfel pregatit merge de minune cu un vin alb sau chiar cu o bere rece. Pestele se spala, se curata si se lasa sa se scurga de apa. Se amesteca faina si malai, in cantitati egale si se adauga saredupa gust. Se ia fiecare peste, se trece prin amestecul pregatit si se infige pe scobitoare. Se pot aseza cate 4-5 bucati pe o singura scobitoare. Astfel asezati, vor fi si mai usor de intors in tigaie. Se prajesc in ulei incins si se scot pe servete absorbante de hartie.
Sprot la tigaie se servete cald, cu mamaliguta.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii